KÖYLÜLER YAĞMUR DUASINA ÇIKTI

  • Gündem
  • 10 Mayıs 2022
  • 07:00
KÖYLÜLER YAĞMUR DUASINA ÇIKTI

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Hodar (Kömürcüler)’ e bağlı Çamlıca Köyün’de düzenlenen yağmur duasına katıldı. Köy ahalisinin yoğun katılımın olduğu duada, Başkan Tekin ve köylüler her birlikte yağmur için ellerini semaya açtı.

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesi Çamlıca Köyü’nde 18 yıldır düzenlenen yağmur duası bu yılda devam etti. Çamlıca Köyü Muhtarı Emin Başbuğ’un daveti üzerine yağmur duasına katılım sağlayan Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin etkinlik boyunca vatandaşlarla sohbet ederek, vatandaşların istek ve beklentilerini dinledi. Başkan Recep Zafer Tekin, köylü çocukları yanına toplayıp, yağmur duasını saf ve temizliğin timsali çocuklarla yapmayı istedi. Güzel görüntülere neden olan duanın sonlanmasının ardından Başkan Recep Zafer Tekin köylü çocuklara harçlık verip, duaya katıldıkları için çocuklara teşekkür etti.

Etkinlikte konuşan Başkan Recep Zafer Tekin, yağmur dualarının kendileri için büyük önem taşıdığını vurguladı. Edilen duaların kabul olmasını dileyen Başkan Tekin, “Baharın gelişinin müjdecisi Hıdırellezle birlikte köyümüzde 18 seneden beri devam eden yağmur duamız çok daha anlamlı oldu. Bizim için vatandaşlarımızla hemhal olduğumuz çok güzel bir gündü, umarız ki dualarımız bu güzel köyümüze olduğu gibi tüm ülkemiz içinde faydalı olur. Duamıza katılan tüm vatandaşlarıma en kalbi duygularım ile teşekkür ediyorum.’’  dedi.

Gelenekselleşmiş yağmur duasına Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Köy muhtarı Emin Başbuğ, Çamlıca Köy Heyeti ve Çamlıca Köyü Ahalisi katılım sağladı.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

65891

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER