TEKİN, GENEL MERKEZ’DE

  • Gündem
  • 03 Temmuz 2022
  • 12:25
TEKİN, GENEL MERKEZ’DE

Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanlığı’nı Cemal Piliç’e teslim eden Tuner Alp Tekin, Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticiliğine atandı.

3 DÖNEM BAŞKANLIK GÖREVİNDE BULUNDU
Kırıkkale’de 3 yıl Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yapan, Ülkücü camiaya yeni bir ses, yeni bir soluk getiren, sosyal ve kültürel etkinlikler ile kendi camiasına da, Kırıkkale halkına da büyük kazanımlar sağlayan ve sadece ülkücüler tarafından değil, ülkücü olmayanlarında taktir ve sevgisini kazanan Tuner Alp Tekin, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından sürpriz bir kararla görevden alınmıştı. Tuner Alp Tekin’in görevden alınması ülkücü camiada büyük şok etkisi yapmıştı.

SEVİNÇLE KARŞILANDI
Kırıkkale, Tuner Alp Tekin’in İl Başkanlığı görevinden neden alındığını tartışmaya vakit bulamadan, Tekin’in Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticisi olduğunu öğrendi. Tuner Alp Tekin’in Genel Merkez Yöneticiliğine yükselmesi Kırıkkale’de büyük sevinçle karşılandı. Tekin, “Her zaman mağdurun, mazlumun, güçsüzün yanında olduk. Gençlerimizi inanç ve dünya görüşüne bakmaksızın kucakladık. Kırıkkale halkıyla bütünleştik. Genel Merkezimizin taktirleri ile Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nde Yönetici olarak göreve başladım. Allah utandırmasın” dedi.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

92724

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER